FIN    ENG

Kihla- ja vihkisormukset sekä korut tilaustyönä

 

Suunnittelemme ja valmistamme monipuolisesti koruja ja erityisesti uniikkeja kihla-ja vihkisormuksia tilaustyönä. Meillä on vuosien kokemus mitä erilaisimpien korujen sekä kihla- ja vihkisormusten toteuttamisesta.

 

Voit koska tahansa saapua liikkeeseemme eikä sinun tarvitse tarkalleen tietää minkälaisen sormuksen haluat sillä työmme on auttaa sinua oikean sormuksen löytämisessä.

 

Tilaustyönä sormus on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen.

 

 

 

Aikataulu

 

Sormuksen valintaan kannattaa käyttää aikaa sillä keskustelemalla ja vertailemalla valintasi osuu oikeaan. Mikäli sormukseen istutetaan kiviä kuten timantteja on niiden vertailu ja valinta helpompaa, kun voit nähdä kivet jo ennen niiden istuttamista.

 

Tilaustöiden toimitusaika on alkaen 2 viikkoa. Keskimäärin tilaustyönä valmistettujen sormusten suunnitteluprosessiin ja valmistamiseen kuluu 1 kuukausi. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman aikaisin, sillä aikatauluun vaikuttavia tekijöitä on useita.

 

 

 

Suunnittelu

 

Tavatessamme keskustelemme mm. toiveistasi, materiaaleista sekä jalokivistä. Myymälässämme on esillä paljon sormusmalleja joiden avulla ideoiden löytäminen on helpompaa. Keskustelun perusteella piirrämme luonnoksia sormuksesta. Varsinainen suunnitteluvaihe etenee yleensä sähköpostitse.

 

 

 

Materiaalit

 

Valmistamme sormuksia ja koruja hopeasta, kullasta ja platinasta. Kultaa on saatavana useita eri värejä. Käyttämämme kullan värit ovat valko-, ruusu- ja keltakulta. Valkokultaiset sormukset voidaan haluttaessa rodinoida. Rodinointi on ohut rodium pinnoite sormuksen päällä joka vaalentaa valkokullan luontaisen hieman tummemman värin. Platina vastaa väriltään rodinoitua valkokultaa. Käyttämämme jalometallit ovat kierrätettyjä.

 

Käytämme koruissamme timantteja jotka hankimme luotettavalta suomalaiselta timantti- ja jalokivikauppaan keskittyneeltä asiantuntijayritykseltä. Näin toimimalla pystymme hankkimaan hyvin ainutlaatuisia timantteja sekä varmistamaan parhaalla mahdollisella tavalla timanttien alkuperä.

 

Lue lisää käyttämiemme timanttien alkuperästä...

 

 

 

Tarjous

 

Sormuksen suunnittelu ei ole ostopäätös. Mikäli tekemämme tarjous ei miellytä sinua ei sinun tarvitse tilata sormusta sillä aloitamme sormuksen valmistamisen vasta sitten, kun olet hyväksynyt tarjouksemme. Tarjouksemme on voimassa yhden kuukauden.

 

 

 

Tilauksen jälkeen

 

Mittatilaussormuksen valmistukseen kuuluu sormuksen sovittaminen valmistusvaiheen aikana. Tällä varmistetaan, että työ etenee haluttuun suuntaan ja lopputulos vastaa sovittua.

 

Meiltä ostettuihin sormuksiin ja koruihin kuuluu maksuton huoltopalvelu joka sisältää puhdistuksen, kiillotuksen ja kivien istutuksen tarkistuksen ja kiristämisen tarvittaessa.

Korujen ja sormusten muutostyöt

 

Teemme vanhoihin koruihin muutostöitä. Vanha koru voidaan kunnostaa tai korusta voidaan käyttää esimerkiksi timantit uutta korua valmistettaessa. Hyvin usein uuden tilaustyön suunnittelun lähtökohtana onkin vanhan korun timantit jotka irrotetaan vanhasta korusta ja istutetaan uuteen koruun. Myös jalometallit on mahdollista hyödyntää uutta korua valmistettaessa.

Papaja / Agricolankatu 11, 00530 Helsinki / www.papaja.fi / 050-320 5272 / info@papaja.fi / Ti-To 13-18, Pe 13-17, La 10-14

Papaja

Agricolankatu 11, 00530 Helsinki

www.papaja.fi / info@papaja.fi

050-320 5272

TI-TO 13-18, PE 13-17, LA 10-14